De functie afdruktaak gebruiken

Hier wordt beschreven hoe bestanden die in het apparaat zijn opgeslagen, kunnen worden afgedrukt.

De volgende typen van afdrukken kunnen met behulp van het printerstuurprogramma worden geselecteerd: Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk.

U kunt afdruktaken die op het apparaat zijn opgeslagen en die vanaf computers zijn verzonden afdrukken en verwijderen.

Als u Testafdruk, Beveiligde afdruk en Uitgestelde afdruk selecteert, worden de afdrukbestanden die in het apparaat zijn opgeslagen verwijderd nadat het afdrukken is voltooid. Als u Opgeslagen afdruk selecteert blijven de bestanden op het apparaat staan zelfs als het afdrukken is voltooid.

Als u op het scherm Printer op [Afdruktaken] drukt wordt het scherm Volledige lijst of Lijst per gebr. ID weergegeven afhankelijk van het lijsttype dat u selecteert in [Originele afdruktakenlijst].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Volledige lijst

Als u [Volledige lijst] selecteert in [Originele afdruktakenlijst], wordt het volgende scherm weergegeven:

Genummerde callout-illustratie schermillustratie bedieningspaneel

1. [Taak per gebruiker-ID]

Geeft de lijst per Gebruiker-ID weer.

2. [Volledige lijst]

Geeft alle bestanden weer die zijn opgeslagen in het apparaat.

3. [Takenlijst Bev. afdruk]

Geeft alleen beveiligde afdrukbestanden weer die zijn opgeslagen in het apparaat.

4. [Lijst vbl afdr.taken]

Geeft alleen Testafdrukbestanden weer die zijn opgeslagen in het apparaat.

5. [Lijst uitgest. afdr.tk]

Geeft alleen de uitgestelde afdrukbestanden weer die zijn opgeslagen in het apparaat.

6. [Lijst opgesl. afdr.tk.]

Geeft alleen de opgeslagen afdrukbestanden weer die zijn opgeslagen in het apparaat.

7. [Details]

Geeft informatie over een geselecteerd bestand weer.

8. [afbeeldingVorige] / [afbeeldingVolgende]

Past de lijst met bestanden niet op het scherm, beweeg dan naar beneden door de lijst.

9. [Verwijderen]

Verwijdert een geselecteerd bestand.

10. [Afdrukken]

Drukt een geselecteerd bestand af.

11. [Wachtwoord wijz.]

Wijzigt of verwijdert het wachtwoord van een bestand indien een wachtwoord is ingesteld. Druk om het wachtwoord te wijzigen op [Wachtwoord wijz.], voer het huidige wachtwoord en daarna het nieuwe wachtwoord in op het bevestigingsscherm. Druk om het wachtwoord te verwijderen op [Wachtwoord wijz.], laat het vak voor invoeren/bevestigen van een nieuw wachtwoord leeg en druk daarna op [OK].

U kunt ook wachtwoorden instellen voor de opgeslagen afdrukbestanden die op dit moment nog geen wachtwoord hebben.

12. [Alles wissen]

Wist alle selecties.

13. [Select. alle tk. ]

Selecteert alle bestanden die zijn opgeslagen in het apparaat.

14. Geselecteerd:

Geeft het aantal geselecteerde bestanden weer.

15. [Afsluiten]

Keert terug naar het Printerscherm.

16. Gebruikers-ID, Datum / Tijd: , en bestandsnaam: tonen

Geeft de tijd weer waarop de opdracht werd ingevoerd om de opgeslagen bestanden af te drukken, de Gebruiker-ID's en de bestandsnamen.

Lijst per Gebruiker-ID

Als u [Lijst per gebr.ID] selecteert in [Originele afdruktakenlijst], verschijnt het volgende scherm:

Genummerde callout-illustratie schermillustratie bedieningspaneel

1. Gebruikers-ID

Geeft de Gebruiker-ID's weer van de personen die bestanden naar het apparaat verzenden.

2. [Wissen]

Wist een selectie.

3. [Afsluiten]

Keert terug naar het Printerscherm.

4. [Volledige lijst]

Geeft alle afdruktaken weer.

5. [Lijst per gebr.ID]

Geeft de afdruktaaklijst weer van elke ID.

6. [Alle taken afdrukken]

Drukt alle geselecteerde bestandstypen af die door de Gebruiker-ID zijn verzonden.

7. [afbeeldingVorige] / [afbeeldingVolgende]

Past de lijst met bestanden niet op het scherm, beweeg dan naar beneden door de lijst.

Verwante onderwerpen

De Originele afdruktakenlijst selecteren