Gebruik maken van [Mask type:]

U kunt patronen en tekst in een document insluiten door dit in te stellen in het printerstuurprogramma zodat ongeautoriseerd kopiëren wordt verhinderd.

Illustratie scherm stuurprogramma

Instellen van [Mask type:] in het printerstuurprogramma

• Selecteer een patroon in [Mask type:], en voer vervolgens uw tekst in het vak [Tekst:] in.

• U kunt de overdrukkleur [Zwart], [Cyaan], of [Magenta] kiezen uit de lijst [Kleur:] list.

• U kunt alleen [Tekst:] instellen, maar [Mask type:] en [Tekst:] moeten samen worden ingesteld.

Een document afdrukken met behulp van [Mask type:]

Afbeelding van mask type

1. Het patroon en de tekst die u heeft ingesteld, worden licht afgedrukt.

2. Het document wordt gekopieerd, gescand of opgeslagen op kopieerapparaten of multifunctionele apparaten.

3. Het patroon en de tekst die u heeft ingesteld, worden duidelijk weergegeven.