Vanuit een toepassing de instellingen van de printer maken

U kunt printerinstellingen vanuit een specifieke toepassing maken.

Om printerinstellingen te maken voor een specifieke toepassing, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] vanuit die toepassing. De volgende procedure geeft uitleg over het maken van printerinstellingen voor Windows XP WordPad als voorbeeld voor hoe u printerinstellingen voor een specifieke toepassing kunt maken.

1. Klik in het menu [Bestand] op [Afdrukken...].

Het dialoogvenster [Afdrukken] verschijnt.

2. Selecteer in de lijst [Printer selecteren] de printer die u wilt gebruiken.

3. Klik op [Voorkeuren].

Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] verschijnt.

4. Maak de noodzakelijke instellingen en klik vervolgens op [OK].