Vanuit een toepassing de instellingen van de printer maken

U kunt printerinstellingen vanuit een specifieke toepassing maken.

Om printerinstellingen te maken voor een specifieke toepassing, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] vanuit die toepassing. De volgende procedure geeft uitleg over het maken van printerinstellingen voor Windows 2000 WordPad als voorbeeld voor het maken van printerinstellingen voor een specifieke toepassing.

1. Klik in het menu [Bestand] op [Afdrukken...].

Het dialoogvenster [Afdrukken] verschijnt.

2. Selecteer de printer die u wilt gebruiken in de lijst [Printer selecteren].

3. Maak de noodzakelijke instellingen en klik vervolgens op [OK].