Adobe PageMaker Versie 6.0, 6.5, of 7.0 gebruiken

In Windows 95 / 98 / Me / 2000 / XP, Windows Server 2003 / 2003 R2, of Windows NT 4.0 met Adobe PageMaker geïnstalleerd, dient u PPD-bestanden naar de map PageMaker te kopiëren.

PPD-bestanden hebben de extensie .ppd in de map "DRIVERSPSXP_VISTA(Language)DISK1" op de cd-rom.

De map "XP_VISTA" in de map 'PS' is bedoeld voor Windows 2000 / XP, Windows Server 2003 / 2003 R2. Gebruik de map die van toepassing is op het besturingssysteem dat u momenteel gebruikt.

De naam van de derde map '(Taal)' kunt u vervangen door de naam van de juiste taal.

Kopieer het .ppd-bestand naar de map PageMaker.