Windows Me - USB

Belangrijk

Als het printerstuurprogramma al geïnstalleerd is en plugafbeeldingenafbeeldingplay is ingeschakeld, verschijnt het pictogram van de printer die is aangesloten op de 'USB'-poort in het venster [Printers].

1. Download USB Printing Support van de website van de leverancier.

Gebruik een zoekopdracht om de modelnaam te vinden en download vervolgens USB Printing Support van de website van de leverancier.

Sla deze zodanig op dat u deze gemakkelijk kunt terugvinden.

2. Download het printerstuurprogramma van de website van de leverancier en pak het uit.

Pak het printerstuurprogramma op een plaats uit waar u het makkelijk terug kunt vinden.

3. Sluit het apparaat aan op de computer met een USB-kabel.

Maak de USB-kabel goed vast.

Als USB afdrukondersteuning al op de computer geïnstalleerd is gaat u verder met Stap 9.

4. In het dialoogvenster [Wizard nieuwe hardware gevonden] klikt u op [Installeren vanuit een lijst of specifieke locatie (Uitgebreid)] en vervolgens klikt u op [Volgende >].

5. Selecteer [Locatie specificeren:] vakje, en klik vervolgens op [Bladeren...].

Het dialoogvenster [Bladeren naar map] verschijnt.

6. Specificeer de plaats waar USB Printing Support zich bevindt en klik vervolgens op [Volgende >].

7. Controleer de locatie en klik op [Volgende >].

USB Printing Support wordt geïnstalleerd.

8. Klik op [Voltooien].

Als het printerstuurprogramma al geïnstalleerd is en plug en play is ingeschakeld, verschijnt het pictogram van de printer die is aangesloten op de 'USB001'-poort in het venster [Printers].

9. Installeer het printerstuurprogramma. Klik op [Installeren uit een lijst of specifieke locatie (Uitgebreid)] en klik vervolgens op [Volgende >].

10. Selecteer [Locatie specificeren:] vakje, en klik vervolgens op [Bladeren...].

Het dialoogvenster [Bladeren naar map] verschijnt.

11. Specificeer de locatie waar de bronbestanden of het printerstuurprogramma zijn opgeslagen en klik vervolgens op [Volgende >].

12. Controleer de locatie en klik op [Volgende >].

De Wizard Printer toevoegen verschijnt.

13. Klik op [Voltooien].

De installatie is voltooid. Als de installatie goed is verlopen verschijnt het pictogram van de printer die is aangesloten op de 'USB001'-poort in het venster [Printers].