Afdrukken na resetten van de printer

De verbinding van de printer naar de print server heeft 30 koppelteken 40 seconde nodig om te herstellen nadat de printer gereset is. Tijdens deze periode worden opdrachten wel aangenomen (afhankelijk van de NetWare-specificaties) maar niet afgedrukt.

Om af te drukken, na resetten van de printer als externe printer, dient u op de printserver te controleren of de verbinding met de externe printer is verbroken, of wacht twee minuten voordat u afdrukt.