De WSD-poort gebruiken

In dit gedeelte wordt de installatie beschreven bij het gebruik van de WSD-poort.

Belangrijk

1. Sluit alle toepassingen af die momenteel worden uitgevoerd.

2. Klik in het menu [Start] op [Netwerk].

Het [Netwerk]-venster verschijnt en het zoeken naar het apparaat wordt automatisch gestart.

3. Klik met de rechtermuisknopafbeeldingop het pictorgram van het apparaat en klik vervolgens op [Installeren].

Als het dialoogvenster [Beheer gebruikersaccount] verschijnt klikt u op [Doorgaan].

Het dialoogvenster [Nieuwe hardware gevonden] verschijnt.

4. Klik op [Lokaliseer en installeer software stuurprogramma (Aanbevolen)].

Als het dialoogvenster [Beheer gebruikersaccount] verschijnt klikt u op [Doorgaan].

5. Klik op [Niet online zoeken].

6. Klik op [Zoek op mijn computer naar software stuurprogramma (uitgebreid)].

7. Plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation van de computer.

Als het dialoogvenster [Autoplay] verschijnt klikt u op de knop [sluiten] en gaat u verder met stap 8.

8. Klik op [Bladeren...] en specificeer vervolgens een locatie voor het printerstuurprogramma.

Als aan het cd-romstation de letter D is toegekend, zijn de bronbestanden van het printerstuurprogramma opgeslagen in de volgende locatie "D: \DRIVERS\RPCS\XP_VISTA\(Language\DISK1".

9. Klik op [Volgende].

Als het bericht [Windows kan de uitgever van deze stuurprogrammasoftware niet verifiëren] verschijnt, klikt u op [De stuurprogramma-software toch installeren].

10. Klik op [Sluiten].

Als de installatie is voltooid, wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de 'WSD'-poort toegevoegd aan het venster [Printers].