Quick Install

Gebruikers van Windows 2000 / XP/ Vista en Windows Server 2003 / 2003 R2 kunnen deze software op eenvoudige wijze installeren met behulp van de bijgeleverde cd-rom.

Met gebruikmaking van Snelinstallatie, worden het PCL printerstuurprogramma en/of het RPCS printerstuurprogramma DeskTopBinder afbeelding SmartDeviceMonitor for Client geïnstalleerd in een netwerkomgeving en de TCP/IP-poort wordt ingesteld.

Belangrijk

1. Sluit alle toepassingen af die momenteel worden uitgevoerd.

2. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

De installer start.

3. Selecteer een interfacetaal, en klik vervolgens op [OK].

De standaardinterfacetaal is Engels.

4. Klik op [Snelinstallatie].

De softwaregebruiksrechtovereenkomst verschijnt in het dialoogvenster [Gebruiksrechtovereenkomst].

5. Klik nadat u de overeenkomst gelezen heeft op [Ik accepteer de overeenkomst.] en klik vervolgens op [Volgende >].

6. Selecteer in het dialoogvenster [Selecteer printer] het apparaatmodel dat u wilt gebruiken.

Voor netwerkverbindingen via TCP/IP, selecteert u het apparaat waarvan het IP-adres wordt weergegeven in [Verbinden met].

Selecteer voor een parallelle aansluiting het apparaat waarvan de printerpoort wordt weergegeven in [Verbinden met].

7. Klik op [Installeren].

De installatie van het printerstuurprogramma start.

8. Klik op [Voltooien].

Er wordt een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten. Start de computer opnieuw op om de installatie te voltooien.

9. Klik op [Afsluiten] in het eerste dialoogvenster van de installer en neem de cd-rom uit.