Dik papier, dun papier of OHP-transparanten instellen met behulp van het bedieningspaneel

Volg de onderstaande procedure om het apparaat in te stellen met behulp van het bedieningspaneel als u dik papier, dun papier of OHP transparanten in de handinvoer plaatst.

Belangrijk

1. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-toets op het bedieningspaneel.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller

2. Druk op [Systeeminstellingen].

3. Druk op de tab [Instell. papierlade].

4. Druk op [afbeeldingVolg.] om door de lijst te bladeren.

5. Druk op [Papiertype: Handinvoerlade].

Illustratie scherm bedieningspaneel

6. Selecteer de juiste items aan de hand van het papiertype dat u in wilt stellen.

Druk op [OHP(Transparant)] in het gebied [Papiertype] als u OHP transparanten plaatst.

Illustratie scherm bedieningspaneel

Druk op [Geen weergave] in het gebied [Papiersoort] en druk vervolgens op [Dik papier 1], [Dik papier 2], [Dik papier 3], of [Dun papier] in het gebied [Papierdikte] als u dik of dun papier laadt.

Illustratie scherm bedieningspaneel

7. Druk op [OK].

Het papiertype dat u heeft geselecteerd wordt weergegeven.

8. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-toets.

Het eerste scherm wordt weergegeven.