Scherm takenlijst

In deze paragraaf worden de displays en pictogrammen besproken die op het scherm Taaklijst worden weergegeven.

Het scherm Takenlijst varieert afhankelijk van de vraag of Taakopdracht is geselecteerd bij Afdrukprioriteit voor de Systeeminstellingen. Raadpleeg voor details de Bedieningshandleiding Standaardinstellingen.

Als [Taakopdracht] niet geselecteerd is:

De taaklijst wordt voor elke functie weergegeven.

Genummerde callout-illustratie schermillustratie bedieningspaneel

Als [Taakopdracht] geselecteerd wordt:

De taaklijst wordt weergegeven voor alle functies in de volgorde van de afdruktaken.

Genummerde callout-illustratie schermillustratie bedieningspaneel

1. Schakelen tussen taaklijsten voor elke functie.

2. Schakelt tussen [Huidige / In wachtrij takenlijst] en [Taakhistorie].

3. Geeft nummers van gereserveerde taken weer.

4. Toont de functie die gebruikt wordt om taken af te drukken.

Illustratie scherm bedieningspaneel: Taak afgedrukt met kopiëerfunctie

Illustratie scherm bedieningspaneel: Taak afgedrukt met printerfunctie

Illustratie scherm bedieningspaneel: Taak afgedrukt met Document Server-functie

Illustratie scherm bedieningspaneel: Taak afgedrukt met DeskTopBinder

Illustratie scherm bedieningspaneel: Taak afgedrukt met Web Image Monitor