Eerste display

Belangrijk

Illustratie scherm bedieningspaneel

1. Gebruiksstatus of mededelingen

Toont de huidige status van het apparaat, zoals "Gereed", "Offline", en "Afdrukken...". Informatie over de printopdracht (gebruikers ID en documentnaam) verschijnt in deze sectie.

2. [afbeeldingOnline] / [afbeeldingOffline]

Druk op deze toets en het apparaat wisselt tussen online en offline.

De printer kan gegevens van de computer ontvangen wanneer deze online is.

De printer kan geen gegevens van de computer ontvangen wanneer deze offline is.

3. [Form Feed]

Druk op deze toets om alle gegevens af te drukken die in de invoerbuffer van het apparaat zijn achtergebleven.

• Wanneer het apparaat online is, verschijnt de status in het grijs.

• Deze functie is niet beschikbaar bij gebruik van de RPCS-printertaal.

4. [Taak reset]

Druk op deze toets om de huidige afdrukopdracht te annuleren.

Indien u op deze toets drukt wanneer het apparaat offline is en u Hex Dump hebt geselecteerd, wordt Hex Dump afgebroken.

5. [Afdruktaken]

Druk hierop om de afdruktaken weer te geven die vanaf een computer zijn verstuurd.

6. [Foutenlogboek]

Druk hierop om de foutlogboeken weer te geven van de afdruktaken die vanaf een computer zijn verzonden.

7. [Takenlijst spoolen]

Druk hierop om de gespoolde taken weer te geven.

8. Indicatoren Status van papierlade

De instellingen van de papierlade verschijnen.