Windows Vista

Belangrijk

1. Klik in het menu [Start] op [Configuratiescherm].

2. Klik op [Printers] in het gedeelte "Hardware en Geluid".

3. Klik op [Printer toevoegen] in het bovenste gedeelte van het venster.

4. In het venster [Printer toevoegen] selecteert u [Toevoegen van een netwerk-, Bluetooth- of draadloze printer] en klikt u vervolgens op [Volgende].

De computer begint te zoeken naar beschikbare Bluetooth-apparatuur.

5. Selecteer de printer die u wilt gebruiken uit de lijst met gevonden apparaten en klik vervolgens op [Volgende >].

Niet alleen Bluetooth-printers, maar alle gevonden draadloze printers verschijnen nu in de lijst met gevonden printers.

Controleer of de printer die u kiest een Bluetooth-printer is.

6. Plaats de meegeleverde cd-rom bij dit apparaat in het cd-romstation van uw computer en klik op [Zoeken in mijn computer naar stuurprogramma's(geavanceerd)] in het scherm [Nieuwe Hardware gevonden].

7. Selecteer in het venster [Nieuwe Hardware Gevonden] het printerstuurprogramma dat u wilt gebruiken en klik vervolgens op [Volgende].

De installatie van het printerstuurprogramma start.

8. Als het venster [Windows Beveiliging] verschijnt, klikt u op [Installeer deze besturingssoftware toch].

9. Klik op [Sluiten].

10. Als u de printernaam wilt wijzigen, voer de nieuwe naam in in het venster [Instellingen printernaam].

11. Als u een testpagina wilt afdrukken, klik op [Testpagina afdrukken] op de pagina "Testafdruk".

Anders, klik op [Voltooien].