Installatie

Volg de onderstaande procedure om netwerkomgeving-instellingen te maken.

1. Activeer TCP/IP met het bedieningspaneel en installeer dan de printernetwerkomgeving rondom TCP/IP inclusief IP-adressen.

TCP/IP is de standaardinstelling voor de printer.

2. Installeer een TCP/IP onder Windows ten einde de netwerkomgeving te installeren.

Raadpleeg de netwerkbeheerder voor informatie over de lokale instelling.

3. Om af te drukken onder Windows 2000/XP/Vista of Windows Server 2003 moet u de "Afdrukservice voor UNIX" instellen als netwerkapplicatie. Om af te drukken onder Windows NT 4.0 moet u "Microsoft TCP/IP afdrukken" instellen als netwerkapplicatie.