Systeemloginformatie

Gebruik de volgende opdracht om de systeemloginformatie weer te geven:

Bericht

Probleem en oplossingen

account is unavailable:

Same account name be used.

Gebruikersaccount is uitgeschakeld. Dit wordt mogelijk veroorzaakt door het gebruik van dezelfde account als de beheerdersaccount.

account is unavailable:

The authentication password is not set up.

Gebruikersaccount is uitgeschakeld. Dit wordt mogelijk veroorzaakt door het niet opgeven van het verificatiewachtwoord, maar alleen de coderingsaccount.

account is unavailable:

encryption is impossible.

Codering is niet mogelijk en de account is uitgeschakeld. Dit wordt mogelijk veroorzaakt door:

• Beveiligingsoptie niet geïnstalleerd.

• Encryptiewachtwoord niet geïnstalleerd.

add_sess_IPv4: bad trap <IPv4-adres> community <gemeenschapsnaam>

Het IPv4-adres (0.0.0.0.) is niet beschikbaar als TRAP het toegangstype van de gemeenschap is. Specificeer het host IPv4-adres voor de TRAP-bestemming.

add_sess_IPv6: bad trap <IPv6-adres> community <gemeenschapsnaam>

Het IPv6-adres [::] is niet beschikbaar als TRAP het toegangstype van de gemeenschap is. Specificeer het host IPv6-adres voor de TRAP-bestemming.

add_sess_IPv4: community <gemeenschapsnaam> already defined.

Deze gemeenschapsnaam bestaat al. Gebruik een andere gemeenschapsnaam.

add_sess_IPv6: community <gemeenschapsnaam> already defined.

Deze gemeenschapsnaam bestaat al. Gebruik een andere gemeenschapsnaam.

add_sess_IPX: bad trap <IPX-adres> community <gemeenschapsnaam>

Het IPX-adres (00:00:00:00:00:00) is niet beschikbar als TRAP het toegangstype van de gemeenschap is. Specificeer het host IPX-adres voor de TRAP-bestemming.

add_sess_ipx: community <gemeenschapsnaam> already defined.

Deze gemeenschapsnaam bestaat al. Gebruik een andere gemeenschapsnaam.

adjust time server <NTP servernaam> offset: xx sec.

ncsd laat de tijd van de NTP-server zien en of de tijdssysteemklok al dan niet is ingesteld.

NTP-server: NTP-servernaam

offset: aantal seconden vertraging (een negatief getal wanneer een tijd vooraf wordt gespecificeerd)

authenticated

De aanvrager is geverifieerd.

authenticating

De aanvrager verifieert met toegangspunt (EAP of WPA).

Authentication mode mismatch

De verificatiemodus van het toegangspunt is anders dan de verificatiemodus van de aanvrager.

Gebruik de verificatiemodus tussen het toegangspunt en de aanvrager.

Client EAP method rejected

De verificatiemodus van het toegangspunt is anders dan de verificatiemodus van de aanvrager.

Gebruik dezelfde verificatiemodus tussen het toegangspunt en de aanvrager.

Client password rejected

Het wachtwoord van de client is afgewezen. Controleer het wachtwoord van de client.

Client TLS certificate rejected

Het TLS-certificaat van de client is afgewezen. Controleer het certificaat.

cipher suite mismatch

De uni-cast / multi-cast suite (TKIP/AES/WEP) van het toegangspunt is anders dan de suite die gebruikt wordt door de aanvrager.

connecting

De aanvrager wacht op een draadloze verbinding met het toegangspunt.

Current Interface Speed: xxxMbps

De snelheid van het netwerk (10 Mbps, 100 Mbps of 1 Gbps)

Duplicate IP = <IP-adres> (from <MAC address>).

Hetzelfde IP-adres werd al gebruikt (IPv4- of IPv6-adres). Elk IP-adres moet uniek zijn (IPv4 of IPv6). Controleer het adres van het apparaat dat is aangeduid in [MAC-adres].

IEEE 802.11 Card does NOT support WPA .

Er is een draadloze kaart geïnstalleerd, die WPA niet ondersteunt. Installeer een draadloze kaart die WPA ondersteunt.

IEEE 802.11 Card Firmware REV.<versie>

Geeft het versienummer weer van de 802.11 firmwarekaart.

IEEE 802.11 card removed

De draadloze kaart die door de aanvrager wordt beheerd is verwijderd.

IEEE 802.11 current channel <kanaalnummer>

Geeft het huidige kanaalnummer weer van de actieve draadloze kaart (in ad hoc- en in infrastructuurmodus).

IEEE 802.11 interface down

De IEEE 802.11 interface die door de aanvrager wordt beheerd is uitgeschakeld of kan geen verbinding maken met het toegangspunt.

IEEE 802.11 interface up

De IEEE 802.11 interface die door de aanvrager wordt beheerd is ingeschakeld of heeft verbinding met het toegangspunt.

IEEE 802.11 MAC Address = <MAC-adres>

Geeft het MAC-adres weer van de draadloze interface.

IEEE 802.11 SSID <ssid> (AP MAC Address <MAC-adres>)

Het MAC-adres en de SSID van het toegangspunt zijn verbonden in de infrastructuurmodus.

IEEE 802.11 <communicatiemodus> mode

Geeft de IEEE 802.11-communicatiemodus weer.

inetd start.

De inetd-service is gestart.

Interface (interfacenaam): Duplicate IP Address (<IP-adres>).

Hetzelfde IP (IPv4 of IPv6) werd al gebruikt. Elk IP-adres moet uniek zijn. Controleer het adres van het apparaat dat is aangeduid in [IP-adres].

< Interface > started with IP: < IP-adres >

Het IP-adres (IPv4- of IPv6-adres) is ingesteld voor de interface en werkt.

< Interface >: Subnet overlap.

Hetzelfde IP-adres (IPv4- of IPv6-adres) en subnetmasker wordt gebruikt met een ander apparaat.

LEAP challenge to access point failed

De LEAP-challenge naar het toegangspunt is mislukt.

MIC failure TKIP counter measures started

De aanvrager die TKIP gebruikt heeft binnen 60 seconden twee gevallen van onregelmatigheden gevonden en heeft tegenmaatregelen genomen.

MIC failure TKIP counter measures stopped

Tegenmaatregelen zijn gestopt na 60 seconden (vanaf het moment dat de aanvrager die TKIP gebruikt is begonnen met het nemen van maatregelen tegen onregelmatigheden).

no RADIUS/authentication server

De aanvrager heeft een bericht ontvangen waarin gemeld wordt dat er geen bruikbare RADIUS-server kan worden gevonden.

no smart card detected on device

PEAP/GTC (Generic Token Card) is geselecteerd, maar een smartcard die gebruik maakt van GTC-verificatie kan niet worden gevonden.

no WPA information element in probe response, rescanning

Er is geen WPA-informatie in het antwoord van de SSID-sonde van het toegangspunt dat u wilt gebruiken. De aanvrager scant opnieuw.

server certificate invalid

De server-ID is uitgeschakeld. Controleer de server-verificatie.

server identity invalid

De server-ID is uitgeschakeld. Controleer de server-verificatie.

server not trusted

De RADIUS-server kan niet vertrouwd worden.

session IPv4 <gemeenschapsnaam> not defined.

De gevraagde gemeenschapsnaam is niet opgegeven.

session IPv6 <gemeenschapsnaam> not defined.

De gevraagde gemeenschapsnaam is niet opgegeven.

session_ipx <gemeenschapsnaam> not defined.

De gevraagde gemeenschapsnaam is niet opgegeven.

shutdown signal received. network service rebooting...

De smbd-service is gestart.

SMTPC: failed to get smtp server ip-address.

Het IP-adres van de SMTP-server kon niet worden verkregen. Dit wordt mogelijk veroorzaakt door:

• De opgegeven DNS-server kon niet worden gevonden.

• Er is geen verbinding met het netwerk tot stand gebracht.

• De opgegeven DNS-server kon niet worden gevonden.

• Foutieve DNS-server opgegeven.

• Het opgegeven SMTP-server IP-adres kon niet in de DNS-server worden gevonden.

SMTPC: failed to connect smtp server. timeout.

Verbinding met de SMTP-server is mislukt door time-out. Dit kan komen doordat de gespecificeerde SMTP-servernaam niet juist is of doordat er geen verbinding met het netwerk tot stand is gebracht of doordat de netwerkconfiguratie niet klopt, waardoor er geen reactie komt van de SMTP-server. Controleer de SMTP-servernaam of de netwerkverbinding en -configuratie.

SMTPC: refused connect by smtp server.

Verbinding met SMTP-server wordt geweigerd. Dit kan komen doordat een andere server dan de SMTP-server is opgegeven of doordat het opgegeven poortnummer van de SMTP-server niet klopt. Controleer de SMTP-servernaam, het poortnummer of het SMTP-serverpoortnummer.

SMTPC: no smtp server. connection close.

Verbinding met de SMTP-server is mislukt doordat er geen antwoord kwam van SMTP. Dit kan komen doordat een andere server dan de SMTP-server is opgegeven, of het opgegeven poortnummer van de SMTP-server niet klopt. Controleer de SMTP-servernaam, het poortnummer of het SMTP-serverpoortnummer.

SMTPC: failed to connect smtp server.

Verbinding met de SMTP-server is mislukt. Dit kan komen doordat er geen netwerkverbinding is gemaakt of doordat de netwerkconfiguratie onjuist is, zodat er geen antwoord komt van de SMTP-server, of de gespecificeerde SMTP-servernaam onjuist is, of het gespecificeerde SMTP-server IP-adres niet kon worden gevonden op de DNS-server, of een andere server dan de SMTP-server is gespecificeerd, of het SMTP-serverpoortnummer onjuist is. Controleer het IP-adres van de DNS-server en het IP-adres van de SMTP-server, of de SMTP-servernaam en het SMTP-poortnummer, of het SMTP-poortnummer van de SMTP-server, of de netwerkverbinding en -configuratie.

SMTPC: username or password wasn't correct. [response code] (informatie)

De verbinding met de SMTP-server is mislukt, doordat de opgegeven SMTP-gebruikersnaam of het opgegeven SMTP-wachtwoord niet klopt. Controleer de SMTP-gebruikersnaam en het -wachtwoord.

Snmp over IPv4 is ready

Communicatie via IPv4 met SNMP is beschikbaar.

Snmp over IPv6 is ready.

Communicatie via IPv6 met SNMP is beschikbaar.

Snmp over ipx is ready.

Communicatie via IPX met SNMP is beschikbaar.

snmpd start.

De snmpd-service is gestart.

started.

De rechtstreekse afdrukservice is gestart.

Started.

De Bonjour-functie (Rendezvous) is ingeschakeld.

stopped

De aanvrager stopt.

success key received

De aanvrager heeft de EAP-successleutel ontvangen.

success but invalid key

De aanvrager heeft een bericht ontvangen dat de EAP-verificatie succesvol was, maar de EAPOL-sleutel ongeldig was.

Terminated.

De Bonjour-functie (Rendezvous) is uitgeschakeld.

There is problem in dhcp server operation.

Er is een probleem met de DHCP-server.

Wanneer meerdere DGCP-servers actief zijn op het netwerk, controleer dan of ze unieke IP-adressen toekennen aan elk apparaat.

trap account is unavailable.

v3Trap kan niet worden verzonden. Dit kan komen doordat de Trap-bestemmingsaccount verschilt van de door de printer gespecificeerde account.

unauthenticated

De verificatie is mislukt. De aanvrager is toegang geweigerd tot het toegangspunt, of was niet bevoegd.

waiting for keys

De aanvrager wacht op de sessiesleutel.

WPA supplicant started

WPA-aanvrager is gestart.

WPA supplicant unbound

De WPA-aanvrager is niet verbonden aan het ongebonden toegangspunt.

WS-Device started.

WS-Apparaat is opgestart.

WS-Printer started.

WS-Printer is opgestart.