spoolsw

Gebruik de opdracht "spoolsw" om de instellingen voor Taakspool weer te geven en te configureren.

U kunt alleen het protocol trap, lpr, ipp, ftp, sftp, ws-printer en smb (TCP/IP) opgeven.

De instellingen bekijken

De taakspool-instelling wordt weergegeven.

msh> spoolsw

Taakspool-instelling

msh> spoolsw spool {on|off}

• Specificeer "aan" om de taakspoolfunctie in te schakelen of "uit" om uit te schakelen.

De taakspoelinstelling resetten

msh> spoolsw clear job {on|off}

• Als de voeding van de printer tijdens de taakspoeling wordt onderbroken, bepaalt dit of de gespoolde taak opnieuw wordt afgedrukt.

Configuratie van protocollen

msh> spoolsw diprint {on|off}

msh> spoolsw lpr {on|off}

msh> spoolsw ipp {on|off}

msh> spoolsw smb {on|off}

msh> spoolsw ftp {on|off}

msh> spoolsw sftp {on|off}

msh> spoolsw {on|off}