hostnaam

Gebruik de opdracht "hostnaam" om de naam van de printer te wijzigen.

De instellingen bekijken

msh> hostname

IPv4-configuratie

msh> hostname “interface_name” “printer_name

• Geef een printernaam van maximaal 63 tekens op.

• U kunt geen printernaam gebruiken die begint met "RNP" (in hoofdletters noch kleine letters).

• De Ethernet-interface en IEEE 802.11-interface hebben dezelfde printernaam.

• wlan kan alleen worden gespecificeerd als de IEEE 802.11-interface geïnstalleerd is.

• Als u geen interface specificeert, wordt de Ethernet-interface automatisch geselecteerd.

Interfacenaam

Geconfigureerde interface

ether

Ethernet-interface

wlan

IEEE 802.11 interface

Initialiseren van de printernaam voor elke interface

msh>hostname “interface_name” clear name