Symbolen

In deze handleiding worden de volgende symbolen gebruikt:

WAARSCHUWING

Belangrijke veiligheidsvoorschriften.

Het niet naleven van deze voorschriften kan ernstig letsel of de dood tot gevolg hebben. Lees deze voorschriften daarom zorgvuldig door. U vindt ze in de paragraaf "Veiligheidsinformatie" bij Over dit apparaat.

VOORZICHTIG

Belangrijke veiligheidsvoorschriften.

Het niet naleven van deze voorschriften kan matig of licht letsel tot gevolg hebben, of schade aan het apparaat of eigendommen. Lees deze voorschriften daarom zorgvuldig door. U vindt ze in de paragraaf "Veiligheidsinformatie" bij Over dit apparaat.

Belangrijk

Aandachtspunten voor het gebruik van het apparaat en uitleg over de mogelijke oorzaak van papierstoringen, beschadigde originelen of gegevensverlies. Lees deze informatie zorgvuldig door.

Opmerking

Aanvullende uitleg over de functies van het apparaat en instructies bij het verhelpen van gebruikersfouten.

Verwijzing

Dit symbool bevindt zich aan het eind van een tekstgedeelte en geeft aan waar u meer informatie kunt vinden.

[ ]

De naam van toetsen op het display van het apparaat.

[ ]

De naam van toetsen op het bedieningspaneel van het apparaat.