Handleidingen voor dit apparaat

Raadpleeg de handleidingen die relevant zijn voor uw gebruik van het apparaat.

Belangrijk

Over dit apparaat

Lees de Veiligheidsinformatie in deze handleiding voordat u het apparaat in gebruik neemt.

Deze handleiding bevat een inleiding tot de functies van het apparaat. Tevens komen het bedieningspaneel aan de orde, de voorbereidingsprocedures voor het gebruik van het apparaat, de manier waarop tekst kan worden ingevoerd en de manier waarop de geleverde cd-roms kunnen worden geïnstalleerd.

Problemen oplossen

Hierin wordt een oplossing gegeven voor problemen die vaak kunnen voorkomen. Ook wordt uitgelegd hoe u papier, toner en andere verbruiksgoederen vervangt.

Kopieer-/Document Serverhandleiding

Hierin worden de functies en de bediening van het kopieerapparaat en de Document Server uitgelegd. Ook kunt u deze handleiding raadplegen voor een uitleg over het plaatsen van originelen.

Faxhandleiding

Hierin worden de faxfuncties uitgelegd.

Printerhandleiding

Hierin worden de printerfuncties uitgelegd.

Scannerhandleiding

Hierin worden de scanfuncties uitgelegd.

Netwerkhandleiding

Hierin wordt uitgelegd hoe u het apparaat configureert en bedient in een netwerkomgeving en hoe u de bijgeleverde software gebruikt.

Bedieningshandleiding Standaardinstellingen

Hierin worden de Gebruikersinstellingen en de Adresboek-procedures uitgelegd, zoals het vastleggen van e-mailadressen en gebruikerscodes. Raadpleeg deze handleiding ook voor uitleg over het aansluiten van het apparaat.

Veiligheidsinformatie

Deze handleiding is bestemd voor de beheerders van het apparaat. Hierin worden de beveiligingsfuncties uitgelegd die u kunt gebruiken om onbevoegd gebruik van het apparaat, geknoei met gegevens of het lekken van informatie te voorkomen. Voor een optimale beveiliging raden wij u aan eerst de volgende instellingen te verzorgen:

• Installeer het apparaatcertificaat.

• Activeer de SSL-codering (Secure Sockets Layer).

• Wijzig de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder met behulp van Web Image Monitor.

Zie de Veiligheidsinformatie voor verdere informatie.

Lees ook deze handleiding bij het instellen van de geavanceerde beveiligingsfuncties of de verificatie van gebruikers en beheerders.

PostScript 3 Supplement

Hierin wordt uitgelegd hoe u PostScript 3 kunt instellen en gebruiken.

UNIX Supplement

Voor UNIX Supplement bezoekt u onze website of vraagt u om informatie bij een erkend verkooppunt.

Deze handleiding bevat omschrijvingen van functies en instellingen die wellicht niet op uw apparaat beschikbaar zijn.

Informatie

Bevat algemene opmerkingen over het apparaat en informatie over de handelsmerken van de productnamen die in de handleidingen worden gebruikt.

Andere handleidingen

• Handleidingen voor DeskTopBinder Lite

• DeskTopBinder Lite Installatiehandleiding

• DeskTopBinder Introductiehandleiding

• Handleiding Auto Document Link