Kennisgeving aan gebruikers van de faxmodule (optioneel)

afbeelding

Verklaring van conformiteit

Kennisgeving aan gebruikers in EEA-landen

Dit product voldoet aan de essentiële vereisten en bepalingen van Richtlijn 1999/5/EG van het Europees Parlement en de Raad van 9 maart 1999 betreffende radioapparatuur en telecommunicatie-eindapparatuur en de wederzijdse erkenning van overeenstemmingsbeoordeling.

Kennisgeving aan gebruikers die gebruikmaken van een analoog PSTN in EEA-landen

Dit product is ontworpen om toegang mogelijk te maken tot een analoog PSTN in alle EEA-landen. Compatibiliteit met het lokale PSTN is afhankelijk van instellingen van schakelopties in de software. Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger als u dit product voor gebruik naar een ander land overbrengt. Neem in geval van problemen als eerste contact op met uw servicevertegenwoordiger.

De CE-verklaring van conformiteit kunt u vinden door naar de URL: http://www.ricoh.co.jp/fax/ce_doc/ te gaan en het van toepassing zijnde product te selecteren.