De inhoud van deze handleiding kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. In geen geval is het bedrijf aansprakelijk voor directe, indirecte, speciale, incidentele schade of bedrijfsschade als gevolg van het hanteren of bedienen van het apparaat.

Laserveiligheid:

Dit apparaat is een klasse 1 laserapparaat, veilig voor kantoor- en EDP-gebruik. Het apparaat is voorzien van acht AlGalnP-laserdiodes van 9-milliwatt, met een golflengte van 648 - 663 nanometer voor elke zender. Rechtstreeks oogcontact (of niet-rechtstreeks oogcontact via reflectie) met de laserstraal kan leiden tot ernstig oogletsel. Er zijn veiligheidsvoorzieningen en vergrendelingsmechanismen aangebracht om te voorkomen dat de gebruiker wordt blootgesteld aan de laserstraal.

Op de achterkant van het apparaat is het volgende etiket aangebracht.

afbeelding

Voorkom blootstelling aan gevaarlijke straling

Gebruik van regelaars of aanpassingen of het uitvoeren van andere procedures dan die in deze handleiding zijn beschreven, kunnen leiden tot gevaarlijke blootstelling aan straling.

Opmerkingen: Controleer welk type apparaat u heeft

De modelnamen van de apparaten staan niet vermeld op de volgende pagina's. Controleer welk type apparaat u heeft voordat u de handleidingen raadpleegt.

• Type 1: 55/70 kopieën/minuut (A4Staand, 81/2 × 11Staand) (Kleur / Z&W)

• Type 2: 60/75 kopieën/minuut (A4Staand, 81/2 × 11Staand) (Kleur/ Z&W)

In sommige landen zijn bepaalde typen mogelijk niet verkrijgbaar. Neem voor meer informatie contact op met uw leverancier.

Maatsystemen

Deze handleiding voorziet in twee maatsystemen. Voor dit apparaat geldt het metrieke maatsysteem.

Aanbeveling voor goede kwaliteit

Voor een goede kopieerkwaliteit raadt de leverancier het gebruik van originele, door de leverancier geleverde toner aan.

In geen geval is de leverancier aansprakelijk voor enige schade of kosten als gevolg van het gebruik van onderdelen die geen originele, door de leverancier geleverde onderdelen voor uw kantoorproducten zijn.

Energiebron

220 - 240 V, 50/60 Hz, 12 A of meer

Sluit het netsnoer aan op een energiebron met de hierboven vermelde specificaties. Raadpleeg Problemen oplossen voor informatie over energiebronnen.