Functielijst

In dit hoofdstuk worden verschillende items uitgelegd die kunnen worden opgegeven in het menu Faxeigenschappen.

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller] om het menu Faxeigenschappen weer te geven. Voor nadere details over deze instellingen, zie de Bedieningshandleiding Standaardinstellingen.

Standaardinstellingen

Functienaam

Omschrijving

Snelbedieningstoets

Vaakgebruikte functies die als snelbedieningstoetsen zijn geprogrammeerd, worden in het menu getoond als de stroom wordt ingeschakeld.

Titel veranderen

Selecteer de titel die in de bestemmingslijst moet worden getoond.

Bestemming zoeken

Selecteer een bestemmingslijst die moet worden gebruikt in "Bestemming zoeken".

Teller communicatie pagina's

Hiermee kunt u het totale aantal verzonden en ontvangen faxberichten in het display controleren.

Geluidsvolume aanpassen

Regel het geluidsvolume tijdens Modus Direct kiezen en Directe verzending.

Box instelling

De volgende functies zijn bedoeld voor het afleveren en doorzenden van documenten: Persoonlijke box, Informatiebox en Doorzendbox.

Box instelling: Lijst afdrukken

U kunt een lijst afdrukken van de Persoonlijke boxen, Informatieboxen en Doorzendboxen die momenteel zijn geregistreerd.

Tijd voor annuleren direct kiezen

Met deze functie kunt u aangeven na hoeveel tijd de modus Direct kiezen moet worden geannuleerd, nadat u gebruik heeft gemaakt van verzending via Direct kiezen.

Scaninstellingen

Functienaam

Omschrijving

Scanformaat programmeren/wijzigen/wissen

U kunt veelgebruikte scanformaten programmeren, wijzigen of annuleren.

Verzendinstellingen

Functienaam

Omschrijving

Max. e-mailgrootte

Als de grootte van binnenkomende e-mailberichten beperkt is voor de andere partij of als het verzenden van grote e-mailberichten problemen veroorzaakt, kunt u instellingen uitvoeren om de grootte van verzonden e-mailberichten te beperken.

Standaardbericht programmeren/wijzigen/wissen

Programmeer dat standaardberichten bovenaan de eerste pagina van het origineel van de tegenpartij moet worden afgedrukt.

Kopiebestand TX-instelling

U kunt opgeven of de back-up van een bestand dat met Geheugenverzending is verzonden naar een geselecteerde map moet worden gestuurd of niet.

Ontvangstinstellingen

Functienaam

Omschrijving

Ontvangstmodus omschakelen

Geef de methode voor het ontvangen van faxdocumenten aan.

Speciale afzender programmeren

Door bepaalde ontvangers vooraf als speciale afzenders te programmeren, kunt u speciale afzenders een bijzondere behandeling geven.

Speciale afzender programmeren: Lijst afdrukken

U kunt de lijst met speciale afzenders afdrukken.

Doorzenden

Geef aan of ontvangen faxdocumenten al dan niet moeten worden doorgezonden naar een geprogrammeerde ontvanger.

Ontvangst bestanden instellingen

Selecteert of ontvangen documenten worden opgeslagen op de harde schijf en later worden afgedrukt of direct worden worden afgedrukt zonder te worden opgeslagen.

Opgeslagen ontvangstbestand gebruikersinstelling

U kunt de beheerder opgeven voor het beheren van documenten die worden opgeslagen op het apparaat na het ontvangen van faxdocumenten.

Bezorgingsinstellingen SMTP RX-bestand

Deze functie is beschikbaar op systemen waarbij routering via SMTP van ontvangen e-mails mogelijk is.

2-zijdig afdrukken

Geef aan of ontvangen faxdocumenten al dan niet moeten worden afgedrukt op zowel de voorzijde als de achterzijde van het papier.

Geruit merkteken

Geef aan of een geruit merkteken al dan niet moet worden afgedrukt op de eerste pagina van ontvangen faxdocumenten.

Centreerteken

Geef aan of al dan niet een middenteken halverwege de linkerzijde en boven in het midden van elke ontvangen pagina moet worden afgedrukt.

Ontvangsttijd afdrukken

Geef aan of de datum en tijd van ontvangst en het bestandsnummer al dan niet onderaan ontvangen faxdocumenten moeten worden afgedrukt.

Afdrukhoeveelheid Ontvangstbestand

Geef het aantal af te drukken kopieën op voor ieder ontvangen faxdocument.

Papierlade

Met deze functie kunt u faxdocumenten die zijn ontvangen van geprogrammeerde afzenders en faxdocumenten van andere afzenders, afdrukken via verschillende papierladen.

De lade voor lijnen aangeven

Geef voor iedere lijn een papierlade op (telefoon, Internetfax, IP-Fax).

Mapverzending Resultatenrapport

U kunt instellen of het Mapverzending Resultatenrapport al dan niet naar het opgegeven e-mailadres moet worden verzonden als mappen zijn geprogrammeerd als doorzendbestemmingen waarnaar documenten van alle afzenders of Speciale afzenders worden verzonden.

Ontvangst met geheugenbeveiliging

Indien Ontvangst met geheugenbeveiliging is ingeschakeld, worden ontvangen documenten opgeslagen in het geheugen en niet automatisch afgedrukt. Om dit document af te drukken, moet u de Geheugenslot-ID invoeren.

Oorspronkelijke instellingen

Functienaam

Omschrijving

Parameterinstelling

Met Gebruikersparameters kunt u de verschillende instellingen naar wens aanpassen.

Parameterinstelling: Lijst afdrukken

Druk deze lijst af om de huidige instellingen van de gebruikersparameters te bekijken.

Gesloten netwerkcode programmeren

Registreer een ID dat vereist is voor communicatie via een Gesloten netwerk.

Geheugenslot-ID programmeren

Programmeer een Geheugenslot-ID dat moet worden ingevoerd voor het afdrukken van documenten wanneer de Onvangst met geheugenbeveiliging is geactiveerd.

Instelling Internetfax

U kunt selecteren of u Internetfax-pictogram al dan niet wilt weergeven.

Telefoon met draaischijf/druktoetsen selecteren

Met deze functie kunt u een lijntype selecteren als het apparaat is aangesloten op een G3 analoge lijn.

Faxinformatie programmeren

Programma-informatie die moet worden weergegeven op het display van het andere apparaat en afgedrukt als rapport.

H.323 inschakelen

Geef op of H.323 al dan niet wordt gebruikt voor IP-Faxverzending.

SIP inschakelen

Geef op of SIP al dan niet wordt gebruikt voor IP-Faxverzending.

H.323-instellingen

Stel het IPv4-adres of de hostnaam en het alias telefoonnummer in van de gatekeeper.

SIP-instellingen

Stel het IP-adres van de SIP-server of hostnaam en de SIP-gebruikersnaam in.

Gateway programmeren/wijzigen/wissen

Registreer, wijzig of verwijder de gateway die wordt gebruikt voor de verzending naar de IP-Fax.

Menu Beschermen

Met behulp van Menu Beschermen kunt u voorkomen dat niet-geautoriseerde gebruikers de gebruikersinstellingen kunnen wijzigen.

E-mailinstelling

Stel in of al dan niet "E-mail" wordt gebruikt in de faxfuncties.

Mapinstelling

Stel in of al dan niet "Map" wordt gebruikt in de faxfuncties.