Geprogrammeerde apparaateigenschappen bewerken

Gebruik Web Image Monitor om informatie te bewerken over het bestemmingsapparaat die in het Adresboek is geregistreerd.

1. Start een webbrowser.

2. Geef "http://(IPv4-adres, IPv6-adres of hostnaam van dit apparaat)/" op in de adresbalk.

De beginpagina van Web Image Monitor wordt weergegeven.

3. Klik op [Inloggen] en voer de naam van de beheerder en het wachtwoord in.

4. Klik op [Adresboek] in het linkerdeelvenster.

Het Adresboek wordt weergegeven.

5. Klik op het keuzerondje links van het apparaat dat u wilt wijzigen en klik vervolgens op [Wijzigen].

De pagina [Gebruiker wijzigen] wordt weergegeven.

6. Wijzig de gegevensnotatie van de Internetfaxfunctie.

Als u de modus wijzigt in "Eenvoudige modus", is het niet mogelijk om de apparaateigenschappen in te stellen.

7. Klik op [OK] in de linkerbovenhoek of linkerbenedenhoek van het scherm.

Om de instelling te annuleren, klikt u op [Annuleren] in de linkerbovenhoek of linkerbenedenhoek van het scherm.

Het Adresboek wordt weergegeven.

8. Sluit de Webbrowser.