Een gemaakt voorblad toevoegen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een gemaakt voorbladbestand toevoegt aan een faxdocument.

1. Klik in het menu [Bestand] op [Afdrukken...].

2. Selecteer [LAN-Fax M8] in de lijst en klik vervolgens op [Afdrukken].

Het dialoogvenster [LAN-Fax] verschijnt.

3. Klik op [Voorblad bewerken...].

Het dialoogvenster [Voorblad] verschijnt.

4. Selecteer een voorbladbestand in de vervolgkeuzelijst of na klikken op [Bladeren...] in [Voorblad selecteren].

De selectie die u heeft gemaakt in [Voorblad selecteren] wordt niet geannuleerd tenzij u nog een bestand selecteert. Als u alleen informatie over de bestemming wilt wijzigen, slaat u deze stap over en gaat u naar stap 5.

5. Selecteer het type gegevens bij [Aan:].

U kunt [Adresboek gebruiken], [Aan wie dit leest], [Namen bewerken] of [(Geen)] selecteren. Door [Namen bewerken] te selecteren, kunt u de namen van het bedrijf, de afdeling en de contactpersoon invoeren.

6. Om de datum af te drukken, schakelt u het selectievakje [Met een datum] in.

7. Voer informatie over de afzender in.

U kunt de namen van het bedrijf, de afdeling en de contactpersoon invoeren en ook telefoon- en faxnummers.

Om een bericht toe te voegen, schakelt u het selectievakje [Met een bericht] in en voert u vervolgens een bericht in.

8. Klik op [OK].

9. Geef een bestemming op.

10. Klik op het tabblad [Verzendopties] en schakel vervolgens het selectievakje [Een voorblad bijvoegen] in.

11. Klik op [Verzenden] of [Afdrukken & Verzenden].