Bijwerken van geprogrammeerde bestemmingen

Bewerk bestemmingen die zijn geregistreerd in het Adresboek van LAN-Fax.

1. Wijs in het menu [Start] de optie [Alle programma's] en [LAN-Fax hulpprogramma's] aan en klik vervolgens op [Adresboek].

Het dialoogvenster [Adresboek] verschijnt.

Als LAN-Fax-stuurprogramma reeds is opgestart, klikt u op [Adresboek bewerken...].

2. Klik op [Nieuw/Bladeren...] en selecteer het CSV-bestand met de te bewerken adreslijst.

3. Selecteer de te bewerken bestemming zodat deze wordt gemarkeerd in de lijst.

4. Bewerk de gegevens.

5. Klik op [Bijwerken].

6. Klik op [Sluiten].

7. Als u een bestemming heeft gewijzigd, verschijnt een melding ter bevestiging. U kunt de wijzigingen opslaan door op [Ja] te klikken.

Als u de wijzigingen niet wilt opslaan en wilt stoppen met bewerken, klikt u op [Nee].

Om naar het bewerkingsdisplay terug te gaan, klikt u op [Annuleren].

Het dialoogvenster voor bevestiging verschijnt niet als u geen wijzigingen heeft aangebracht na het starten van het Adresboek.