Een bestemming opgeven via een bestemmingslijst

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u bestemmingen opgeeft in het Adresboek van het apparaat via het LAN-Fax-stuurprogramma.

Belangrijk

1. Klik op het tabblad [Adresboek] of [Bestemming opgeven].

Het tabblad [Adresboek] of [Bestemming opgeven] wordt weergegeven.

2. Schakel het selectievakje [Apparaatadres] (of [Gebruik apparaatadres]) in.

Apparaatadressen die zijn geregistreerd door het selectievakje [Gebruik apparaatadres] in het Adresboek in te schakelen, worden weergegeven in de bestemmingslijst van het tabblad [Adresboek].

3. Het adres wordt weergegeven in het veld [Apparaat adres] op het tabblad [Adresboek]. Voer op het tabblad [Bestemming opgeven] het registratienummer van de Bestemming-toets in het veld [Apparaat adres:] in.

4. Klik op [Als bestemming instellen].

De ingevoerde bestemming wordt toegevoegd en wordt weergegeven in het vak [Lijst van bestemmingen:].

Wanneer u per ongeluk een bestemming toevoegt, klikt u op de onjuiste bestemming en vervolgens op [Van lijst verwijderen].

5. Als u meer bestemmingen wilt opgeven, herhaalt u de stappen 3 en 4.