Afzonderlijke toepassingen installeren

U dient een LAN-Faxstuurprogramma op uw computer te installeren voordat u de LAN-faxfuncties gaat gebruiken.

Het LAN-Faxstuurprogramma bevindt zich op de cd-rom die bij het apparaat is geleverd.

Adresboek en LAN-Fax Cover Sheet Editor worden geïnstalleerd met het LAN-Faxstuurprogramma. Met het Adresboek kunt u LAN-Fax verzendbestemmingen wijzigen. LAN-Fax Cover Sheet Editor helpt u bij het bewerken van LAN-Fax-voorbladen.

Gebruik de volgende procedure om LAN-Faxstuurprogramma, Adresboek en LAN-Fax Cover Sheet Editor tegelijkertijd te installeren.

Belangrijk

1. Sluit alle geopende toepassingen af.

2. Plaats de cd-rom die bij het apparaat is geleverd in het cd-romstation van uw computer.

Het installatieprogramma wordt automatisch opgestart en het dialoogvenster voor de taalkeuze verschijnt.

Wanneer uw besturingssysteem op een bepaalde manier is ingesteld, is het mogelijk dat het installatieprogramma niet automatisch wordt opgestart. Wanneer dit het geval is, dubbelklikt u op "Setup.exe" in de hoofdmap van de cd-rom om het installatieprogramma te starten.

3. Selecteer de interfacetaal van de software en klik vervolgens op [OK].

4. Klik op [LAN-Faxstuurprogramma].

Het venster met de programmalicentieovereenkomst verschijnt.

5. Lees alle voorwaarden en, wanneer u akkoord gaat, selecteert u [Ik accepteer de overeenkomst.] en klikt u op [Volgende].

Als u [Ik accepteer de overeenkomst niet.] selecteert, kunt u de installatie niet voltooien.

6. Controleer of het selectievakje [LAN-Fax-stuurprogramma]is ingeschakeld en klik op [Volgende].

7. Controleer of het selectievakje [Printernaam:<LAN-Fax M8>] is ingeschakeld en klik vervolgens op [Doorgaan].

Selecteer de gewenste poort.

8. Klik op [Voltooien].

Het dialoogvenster voor het voltooien van de installatie verschijnt.

9. Klik op [Voltooien].

10. Klik op [Afsluiten].