Lade voor regels aangeven

Gebruik deze functie om de uitvoerlade voor elke lijnpoort op te geven.

U kunt voor iedere poort de papierlade opgeven (telefoon, Internetfax of IP-Fax). U kunt bijvoorbeeld aangeven dat documenten die worden ontvangen via de G3-1 poort in de "Finisher bovenuitvoer" terechtkomen en dat berichten die worden ontvangen via de G3-2 poort in de "Finisher staffeluitvoer" terechtkomen, waardoor het scheiden van berichten gemakkelijker wordt. U kunt het apparaat ook instellen om Internetfaxdocumenten en gewone faxen via verschillende laden naar buiten te laten komen.

Als u de "Mailbox" als de uitvoerlade selecteert, kunt u het apparaat instellen om documenten in negen laden uit te voeren.