Prioriteitsladen instellen

Als papier van hetzelfde formaat in meerdere lades is geplaatst, kunt u het apparaat de ene lade laten gebruiken voor de ene functie en de andere lade voor een andere functie.

U kunt bijvoorbeeld wit A4-papier plaatsen in lade 1 om kopieën te maken en geel A4-papier in lade 2 om ontvangen faxberichten af te drukken.U kunt dan gemakkelijk vaststellen voor welk doel papier is uitgevoerd. U kunt deze instelling uitvoeren in "Papierladeprioriteit: Fax" in "Systeeminstellingen". Zie de Bedieningshandleiding Standaardinstellingen.