TSI-afdrukken (Transmitting Subscriber Identification Print)

U kunt de Eigen naam of het Eigen Faxnr. van de afzender laten afdrukken op documenten die door dit apparaat worden ontvangen.

Normaliter wordt de Faxkoptekst van de afzender afgedrukt op ontvangen documenten. Als u een internetfaxdocument ontvangt, wordt het e-mailadres van de afzender afgedrukt. Als de afzender zijn Faxkoptekst niet heeft geprogrammeerd, kunt u hem niet identificeren. Als u echter deze functie inschakelt, wordt in plaats van de koptekst de Eigen naam of het Eigen Faxnr. van de afzender afgedrukt en kunt u zien door wie het document is verzonden.