Vervangende ontvangst

Vervangende ontvangst wordt ingeschakeld wanneer het apparaat geen faxdocumenten kan afdrukken.

Bij Vervangende ontvangst wordt een ontvangen faxdocument opgeslagen in het geheugen in plaats van te worden afgedrukt. Faxdocumenten die tijdens Vervangende ontvangst worden ontvangen, worden automatisch afgedrukt als de omstandigheid waardoor het apparaat naar Vervangende ontvangst schakelde, wordt opgeheven.

Afhankelijk van de reden waarom het apparaat niet afdrukt, kan Vervangende ontvangst worden gebruikt voor alle ontvangen faxdocumenten die voldoen aan een bepaalde voorwaarde, opgegeven in de gebruikersparameters in het menu Faxeigenschappen.

De indicator Bestand ontvangen gaat branden om u erop te wijzen dat documenten met Vervangende ontvangst zijn ontvangen.

Illustratie van indicatielampje Bestand ontvangen

Belangrijk

Opmerking

Verwante onderwerpen

Documenten onvoorwaardelijk ontvangen
Documenten ontvangen die aan vooraf opgegeven voorwaarden voldoen