Het onderwerp invoeren

Hiermee kunt u een onderwerp invoeren voor het Internetfax- of e-maildocument dat u wilt verzenden.

1. Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2. Geef de afzender op.

Voor nadere details, zie "Afzenderinstellingen".

3. Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4. Druk op [Onderwerp].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5. Voer het onderwerp in.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6. Om tekenreeksen in te voeren die in het apparaat zijn geprogrammeerd, drukt u op [Gebruikerstekst] en selecteert u vervolgens de tekenreeksen die u wilt invoeren.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7. Druk op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het ingevoerde onderwerp verschijnt in het veld Onderwerp.

8. Druk op [OK].

Het stand-by display wordt weergegeven.

9. Geef een bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].

Verwante onderwerpen

Automatisch gegenereerde onderwerpen voor e-mail opgeven