Gem. orig. form.

U kunt verschillende formaten originelen gelijktijdig verzenden.

Selecteer dit om het formaat van originelen in de ADF apart te scannen. Wanneer bijvoorbeeld originelen met formaat A3Liggend en A4Staand tegelijkertijd verstuurd worden, worden normaliter alle originelen verzonden met gebruikmaking van het formaat van het eerste origineel. Door Gemengde originele formaten te selecteren, scant en verzendt het apparaat elk origineel in overeenstemming met het formaat.

Belangrijk

1. Druk op [Scaninstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Scanformaat].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Druk op [Gem. orig. form. ].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4. Druk op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

"Autodetectie: Gem. orig. form." wordt weergegeven boven [Scaninstellingen].

Om Gem. orig. form. te annuleren, drukt u opnieuw op [Gem. orig. form] voordat u op [OK] drukt.