Koptekst overslaan
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

T.37 Volledige modus

Dit apparaat ondersteunt T.37 Volledige modus. T.37 Volledige modus is een internationale norm voor Internetfaxverzending.(ITU-T aanbeveling, RFC2532)

Als Internetfaxcommunicatie plaatsvindt tussen apparaten die T.37 Volledige modus ondersteunen, stuurt de ontvanger het ontvangstbewijs als reactie op het verzoek ontvangstbericht dat aan de verzonden e-mail was bevestigd. Dit ontvangstbewijs bevat de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger (compressietype, papierformaat en resolutie). Wanneer de ontvanger is geprogrammeerd in het Adresboek als Volledige modus-bestemming, registreert de afzender de ontvangen informatie automatisch in het Adresboek. Hiermee kunt u een volgend Internetfaxdocument naar die ontvanger sturen op basis van deze informatie.

Een ontvangstbevestiging retourneren

Wanneer een e-mail is ontvangen en de afzender een ontvangstbericht vraagt, verzendt de ontvanger een ontvangstbevestiging die de mogelijkheden (compressietype, papierformaat en resolutie) van het apparaat omvat.

Inhoud van ontvangen ontvangstbevestiging registreren

Wanneer de afzender de retourontvangst ontvangt, die de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger omvat, controleert de afzender of het adres van de eindontvanger geprogrammeerd is in het Adresboek. Wanneer deze geprogrammeerd is als Volledige modus-bestemming, registreert de afzender de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger automatisch. De geregistreerde ontvangstmogelijkheden wordt elke keer bijgewerkt wanneer de afzender nieuwe informatie over de ontvangstmogelijkheden ontvangt. De afzender kan de documenten naar de ontvanger versturen op basis van deze informatie.

Wanneer de ontvanger geprogrammeerd is als Eenvoudige modus-apparaat of niet geprogrammeerd in het Adresboek, kunnen de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger niet worden geregistreerd.

Wanneer u de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger kent, kunt u dit handmatig instellen.

Een Ontvangstbericht aanvragen

Wanneer het apparaat van de ontvanger T.37 Volledige modus ondersteunt en geprogrammeerd is als een Volledige modus-apparaat in het Adresboek, vraagt het apparaat het ontvangstbericht van de ontvanger aan. Het apparaat ontvangt vervolgens de ontvangstbevestiging (verzonden) met de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger.

Opmerking

Verwijzing