Handleidingen voor dit apparaat

Raadpleeg de handleidingen die relevant zijn voor hetgeen u met het apparaat wilt doen.

Belangrijk

Over dit apparaat

Lees eerst de Veiligheidsinformatie in "Over dit apparaat" voordat u dit apparaat gaat gebruiken.

Deze handleiding bevat een inleiding tot de functies van het apparaat. Hierin wordt tevens het bedieningspaneel uitgelegd, de voorbereidingsprocedures voor het gebruik van het apparaat, de wijze waarop tekst moet worden ingevoerd en de wijze waarop de meegeleverde cd-rom's moeten worden geïnstalleerd.

Problemen oplossen

Biedt een handleiding voor het oplossen van normale problemen en legt uit hoe papier, toner, nietjes en andere verbruiksgoederen moeten worden vervangen.

Kopieerhandleiding/Document Server-handleiding

In deze handleiding worden de functies en het gebruik van het kopieerapparaat en de Document Server uitgelegd. Raadpleeg deze handleiding ook voor uitleg over de wijze waarop originelen moeten worden geplaatst.

Faxhandleiding

Hierin worden de functies en handelingen van de fax uitgelegd.

Printerhandleiding

Hierin worden de functies en handelingen van de printer uitgelegd.

Scannerhandleiding

Hierin worden de functies en bediening van de scanner uitgelegd.

Netwerkhandleiding

Hierin wordt uitgelegd hoe het apparaat moet worden geconfigureerd en bediend in een netwerkomgeving en hoe de meegeleverde software moet worden gebruikt.

Bedieningshandleiding Standaardinstellingen

Hierin worden gebruikersinstellingen en adresboekprocedures uitgelegd, zoals het registreren van faxnummers, e-mailadressen en gebruikerscodes. Raadpleeg deze handleiding ook voor uitleg over de wijze waarop verbinding kan worden gemaakt met het apparaat.

Veiligheidsinformatie

Deze handleiding is bestemd voor beheerders van het apparaat. Hierin worden de beveiligingsfuncties uitgelegd die u kunt gebruiken om onbevoegd gebruik van het apparaat te voorkomen, gegevens te beveiligen tegen misbruik en informatieverlies te vermijden. Als u geavanceerde beveiligingsvoorzieningen wilt gebruiken, adviseren wij u eerst de volgende instellingen uit te voeren:

• Installeer het apparaatcertificaat.

• Schakel SSL-codering (Secure Sockets Layer) in.

• Wijzig de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder met behulp van Web Image Monitor.

Zie "Het apparaat instellen" in de Veiligheidsinformatie voor nadere details.

Lees deze handleiding door bij het instellen van de geavanceerde beveiligingsfuncties of van gebruikers- en beheerdersverificatie.

PostScript 3 Supplement

Hierin wordt uitgelegd hoe u PostScript 3 kunt instellen en gebruiken.

UNIX Supplement

Voor "UNIX Supplement" bezoekt u onze website of vraagt u een erkende dealer om advies.

Deze handleiding bevat beschrijvingen van functies en instellingen die wellicht niet beschikbaar zijn op dit apparaat.

Informatie

Hierin vindt u algemene opmerkingen over het apparaat en informatie over de handelsmerken van productnamen die worden gebruikt in de handleidingen.

Overige handleidingen

• Handleidingen voor DeskTopBinder Lite

• DeskTopBinder Lite Installatiehandleiding

• DeskTopBinder Introductiehandleiding

• Handleiding Auto Document Link

Opmerking

Productnaam

Algemene naam

DeskTopBinder Lite en DeskTopBinder Professional*1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Professional*1 en ScanRouter EX Enterprise*1

de ScanRouter-bezorgingssoftware

*1 Optioneel