Üstbilgiyi atla
KılavuzlarİçindekilerÖncekiSonrakiYardım

Ağ Yardımcı Programını Kullanırken

Makine bir ağa bağlandıysa makineyi ayarlarken veya ayarları değiştirirken aşağıdaki noktalara dikkat edin:

Ayrıntılı bilgi için çalışma talimatlarına ve ScanRouter teslimat yazılımının ve DeskTopBinder'ın Yardım'ına bakın.

Ağ ortamında çevirmeli yönlendirici bağlandığında

Bağlantı kurulacak teslimat sunucusu ayarları ScanRouter teslimat yazılımı, Auto Document Link veya DeskTopBinder ile makine için uygun hale getirilmelidir. Ayrıca, ScanRouter teslimat yazılımının yönetim yardımcı programına ait I/O ayarlarıyla bağlı aygıtları ayarlayın.

Ağ ortamı değişirse makineyi, istemci bilgisayarlar için yönetim yardımcı programını, Auto Document Link'i ve DeskTopBinder'ı kullanarak teslimat sunucusu için gerekli değişiklikleri yapın. Ayrıca, ScanRouter teslimat yazılımının I/O ayarlarını kullanarak bağlı aygıtlar için doğru bilgileri ayarlayın.

Önemli

  • Makine, çevirmeli yönlendirici üzerinden teslimat sunucusuna bağlanmak üzere ayarlanmışsa, teslimat sunucusuna her bağlantıda yönlendirici numarayı çevirip çevrimiçi olur. Telefon ücreti ödenmesi gerekebilir.

Çevirmeli erişim kullanan bir bilgisayara bağlandığında

  • ScanRouter teslimat yazılımını çevirmeli erişim kullanan bir bilgisayara kurmayın.

  • ScanRouter teslimat yazılımını, DeskTopBinder, Auto Document Link veya TWAIN sürücüyü çevirmeli erişime sahip bir bilgisayarda kullanırken, kuruluma bağlı olarak teslimat sunucusuna ve başka cihazlara bağlanırken çevirmeli bağlantı kurulmalıdır. Bilgisayar İnternet'e otomatik olarak bağlanacak şekilde ayarlanmışsa onay iletişim kutusu görüntülenmez ve siz farkında olmadan telefon ücreti ödenmesi gündeme gelebilir. Gereksiz bağlantıları engellemek için bilgisayarda bir bağlantı kurulmadan önce onay iletişim kutusu çıkacak şekilde ayarlanabilir. Yukarıda belirtilen yazılımları kullanırken gereksiz bağlantı yapmayın.