Suojauskoodin tallentaminen ryhmäkäyttäjälle

Tässä luvussa kerrotaan, miten suojauskoodi tallennetaan ryhmäkäyttäjälle.

1Paina [Järjestelmäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Pääkäyttäjän työkalut].

3Paina [Osoitekirja: Tallenna / Muuta / Poista ryhmä].

4Tarkista, että [Tallenna / Muuta] on valittuna.

5Paina määritettävän ryhmän näppäintä tai syötä tallennettu numero numeronäppäimillä.

Voit etsiä tallennetun nimen, faksinumeron, kansion nimen, sähköpostiosoitteen tai IP-faksikohteen mukaan.

6Paina [Suojaus].

7Paina [Kansiokohde] kohdassa "Suojattava kohde".

8Paina [Muuta] kohdassa "Suojauskoodi".

9Syötä suojauskoodi numeronäppäimillä, sitten paina [image] -näppäintä.

10Paina [OK].

11Paina [Poistu].

12Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Määritä suojauskoodi, jossa voi olla enintään kahdeksan numeroa. Voit myös määrittää "Suojaus"-toiminnon määrittämättä suojauskoodia.