Nimien tallentaminen

Tässä luvussa kerrotaan, miten nimiä tallennetaan.

1Paina [Järjestelmäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Pääkäyttäjän työkalut].

3Paina [Osoitekirjan hallinta].

4Tarkista, että [Tallenna / Muuta] on valittuna.

5Paina [Uusi koodi].

6Paina [Muuta] nimen oikealla puolella.

Nimen syötön näyttö tulee esiin.

7Syötä palvelimen nimi ja paina [OK].

8Paina haluamaasi luokittelunäppäintä "Valitse nimiö" -kohdassa.

Käyttöpaneelin näyttö

Voit valita seuraavat näppäimet.

• [Usein]: tiedot lisätään sivulle, joka tulee näkyviin ensimmäisenä.

• [AB], [CD], [EF], [GH], [IJK], [LMN], [OPQ], [RST], [UVW], [XYZ], [1] - [10]: tiedot lisätään valitun otsikon luetteloon.

Voit valita [Usein] ja yhden lisäsivun joka nimiöön.

9Paina [OK].

10Paina [Poistu].

11Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Nimeä voidaan käyttää asiakirjapalvelimen asiakirjoissa. Lisätietoja asiakirjapalvelimesta, katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.