Postin asetukset: Tulosta lista

Tässä luvussa kerrotaan, miten kaikkien postin lista tulostetaan.

Voit tulostaa luettelon, jossa näkyvät tallennetut henkilökohtaiset postit, infopostit tai välityspostit.

1Paina [Faksin asetukset].

2Paina [Yleiset asetukset].

3Paina [Postin asetukset: Tulosta lista].

4Paina [Aloita]-näppäintä.

Kun olet tulostanut luettelon, voit aloittaa vaiheesta 3.

Kun haluat peruuttaa luettelon tulostuksen ennen kuin olet painanut [Aloita]-näppäintä, paina [Peruuta] tai [Tyhjennä/Seis]-näppäintä. Näyttö palautuu vaiheeseen 3.

Kun haluat peruuttaa luettelon tulostuksen painettuasi [Aloita]-näppäintä, paina [Keskeytä tulostus]. Näyttö palautuu vaiheeseen 3.

5Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.