Tallenna / Muuta / Poista skannauskoko

Tässä luvussa kerrotaan, miten skannauskoko voidaan tallentaa, muuttaa ja poistaa.

Tärkeää

• Kun tallennat tai muutat skannauskoon, suosittelemme, että merkitset uuden koon muistiin.

Kun valitset skannauskokoa vakiokoosta poikkeavalle alkuperäiselle, käytettävissä on kaksi valmiiksi tallennettua mukautettua kokoa (Tallenna Koko 1 ja Tallenna Koko 2). Näillä toiminnoilla voit tallentaa mukautetun koon etukäteen. Menettelytapa on sama tallentamisessa ja muuttamisessa.

Voit tallentaa enintään kaksi kokoa.

Määritä vaakapituudeksi 128–1200 mm tai 5,5–47,0 tuumaa.

1Paina [Faksin asetukset].

2Paina [Skannausasetukset].

3Paina [ Tallenna / Muuta / Poista skannauskoko].

4Valitse [Tallenna Koko 1] tai [Tallenna Koko 2].

Käyttöpaneelin näyttö

5Anna vaakakoko numeronäppäimillä.

Käyttöpaneelin näyttö

Aina kun painat [mm] tai [tuuma], mittayksiköt "millimetri" ja "tuuma" vuorottelevat näytössä.

Kun syötät pituuden ja painat [mm] tai [tuuma], pituus muutetaan automaattisesti valitun yksikön mukaiseksi (murto-osat pyöristetään pois). Jos esimerkiksi syötät [2], [2] ja [0] millimetreinä ja vaihdat yksiköksi "tuuma", pituus 8,7 "tuuma" näkyy näytöllä. Jos painat uudestaan [mm] tai [tuuma], näytöllä näkyy "221 mm".

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä]- tai [Tyhjennä/Seis]-näppäintä ja yritä uudelleen.

Voit peruuttaa skannauskoon valitsemalla [Peruuta].

6Valitse pystykoko ja paina [OK].

Näytöllä näkyvä pystykoko vaihtelee valitun yksikön mukaan. Jos valittuna on [mm], [Aut. tunnistus], [210 mm (A4)], [257 mm (B4 JIS)], [297 mm (A3)], [216 mm (8 1/2)], ja [279 mm (11)] näkyvät näytöllä. Jos valittuna on [tuuma], näytöllä näkyvät [Aut.tunnistus], [8,3 tuumaa (A4)], [10,1 tuumaa (B4 JIS)], [11,7 tuumaa (A3)], [8,5 tuumaa] ja [11,0 tuumaa].

Voit peruuttaa skannauskoon valitsemalla [Peruuta].

7Paina [Poistu].

8Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Liittyvät aiheet

Skannauskoon poistaminen