Syöttö/Tulostus

Tässä luvussa kerrotaan Kopiokone/Asiakirjapalvelin-asetusten Syöttö/Luovutus-valikon käyttäjän työkaluista.

Oletusasetukset näkyvät lihavoituina.

Yksittäin

Voit valita, että näytössä näkyy keräily- tai yksittäinen tila, kun painat [Erikoisalkup.]-näppäintä.

Oletusasetus on Keräily.

Yksittäinsyötön nollaus

Yksittäinsyötössä alkuperäinen on asettava määritetyn ajan kuluessa siitä, kun edellinen alkuperäinen on syötetty.

Oletusasetus on 5 sekuntia.

Voit määrittää ajaksi 3 - 99 sekuntia sekunnin välein.

Kääntävä lajittelu: Jatkaa autom.

Määritä kopioinnin jatkaminen, kun vaaditun suuntainen paperi loppuu kääntävän lajittelun aikana.

Oletusasetus on Pois.

• Päällä

Kopiointi jatkuu erisuuntaista paperia käyttäen. Kopiointityö tehdään loppuun, vaikka poistuisit laitteen luota.

• Pois

Kun sopivan suuntainen paperi loppuu, kopiointi keskeytyy ja laite kehottaa lisäämään paperia. Kun olet lisännyt paperia, laite jatkaa kopiointia.

Kuvapuoli ylös/alas - valotuslasi

Voit määrittää, miten kopiot toimitetaan, kun alkuperäinen on asetettu valotuslasille.

Oletusasetus on Kuvapuoli ylöspäin.

Kuvapuoli ylös/alas - ohisyöttö

Voit määrittää, miten kopiot toimitetaan, kun kopioidaan ohisyöttötilassa.

Oletusasetus on Kuvapuoli ylöspäin.

Muisti täynnä, skannaus jatkuu autom.

Kun muisti täyttyy alkuperäisten skannauksen aikana, laite voi ottaa kopiot skannatuista alkuperäisistä ensin ja jatkaa skannausta automaattisesti kopioinnin päätyttyä.

Oletusasetus on Pois.

• Päällä

Voit jättää laitteen tekemään kopioita, mutta loput sivut eivät enää kopioidu lajitellussa järjestyksessä.

• Pois

Kun muisti täyttyy, laitteen toiminta keskeytyy ja voit poistaa kopioidut paperit vastaanottotasolta.

Lisää erotteluarkki

Voit määrittää kopioiden määrän erotteluarkin lisäämiseen. Sivumäärä voi olla 1–999 sivua, yhden sivun lisäyksin.

Oletusasetus on 1 sarja.

Kirjelomakkeen asetukset

Jos valitset tässä toiminnossa [Kyllä], laite kääntää kuvan oikein.

Oletusasetus on Ei.

Kiinteäsuuntainen (lyhyt sivu) tai kaksipuolinen paperi ei välttämättä tulostu oikein sen mukaan, miten alkuperäiset ja paperi asetetaan.

Nidontakohta

Valitse aloitusnäytön ensisijainen nidontatapa.

Toiminnon käyttöön tarvitaan lisävarusteena saatava viimeistelijä SR4010, viimeistelijä SR 4020 tai viimeistelijä SR5000.

• Jos viimeistelijä SR4010 on asennettu:

Oletusasetus "Nidontakohta 1" on Ylös 1.

Oletusasetus "Nidontakohta 2" on Vinoon.

Oletusasetus "Nidontakohta 3" on Vas 2.

Oletusasetus "Nidontakohta 4" on Ylös 2.

• Jos viimeistelijä SR4020 on asennettu:

Oletusasetus "Nidontakohta 1" on Ylös 1.

Oletusasetus "Nidontakohta 2" on Keskelle.

Oletusasetus "Nidontakohta 3" on Vas 2.

Oletusasetus "Nidontakohta 4" on Ylös 2.

• Jos viimeistelijä SR5000 on asennettu:

Oletusasetus "Nidontakohta 1" on Ylös 1.

Oletusasetus "Nidontakohta 2" on Vinoon.

Oletusasetus "Nidontakohta 3" on Vas 2.

Oletusasetus "Nidontakohta 4" on Ylös 2.

Rei'itystapa

Valitse aloitusnäytön ensisijainen rei'itystapa.

Toimintoon vaaditaan lisävarusteena saatava viimeistelijä.

Oletusasetus "Rei'itystapa 1" on 2 vasen.

Oletusasetus "Rei'itystapa 2" on 2 ylös.

Yksinkertaistettu näyttö: Viimeistelytavat

Voit valita, mikä näppäinvalinta näkyy näytössä yksinkertaistetun näytön "Viimeistelytapa"-asetuksena.

Oletusasetusta "Yksinkertaistettu näyttö: Viimeistelytapa 1" ei ole asetettu.

Oletusasetusta "Yksinkertaistettu näyttö: Viimeistelytapa 2" ei ole asetettu.

Oletusasetusta "Yksinkertaistettu näyttö: Viimeistelytapa 3" ei ole asetettu.