Verkko

Tässä luvussa kuvataan Liitäntäasetukset-valikon Verkko-alavalikon käyttäjän työkalut.

Laitteen IPv4-osoite

Määritä laitteen IPv4-verkko-osoite.

Oletusasetus on Autom. haku (DHCP).

Kun valitset [Määritä], anna IPv4-osoite ja aliverkon peite muodossa %quot;xxx.xxx.xxx.xxx." ("x" tarkoittaa numeroa).

Kun valitset [Määritä], varmista, että IPv4-osoite ei ole sama kuin verkon muilla laitteilla.

Näkyviin tulee myös laitteen fyysinen osoite (MAC-osoite).

IPv4-yhdyskäytäväosoite

Yhdyskäytävä on yhteys tai liittymäkohta, joka yhdistää kaksi verkkoa.

Määritä yhdyskäytävän osoite, jota reitittimet tai isäntäkoneet käyttävät siirryttäessä toiseen verkkoon.

Oletusasetus on 000.000.000.000.

Laitteen IPv6-osoite

Laitteen IPv6-yhdyskäytävän osoite tulee näkyviin.

• Paikallinen osoite

Laitteen määritetty paikallinen osoite tulee näkyviin.

• Manuaalinen konfigurointiosoite

Esiin tulee laitteelle manuaalisesti määritetty osoite.

• Ylläpitämätön osoite: 1 - 5

Määritetty ylläpitämätön osoite tulee näkyviin.

IPv6-yhdyskäytäväosoite

Laitteen IPv6-yhdyskäytävän osoite tulee näkyviin.

Ylläpitämätön IPv6-autokonfigurointiosoite

Määritä ylläpitämätön IPv6-autokonfigurointi.

Oletusasetus on Käytössä.

DNS-konfigurointi

Määritä asetukset DNS-palvelimelle.

Oletusasetus on Autom. haku (DHCP).

Kun valitset [Määritä], anna DNS-palvelimen IPv4-osoite muodossa "xxx.xxx.xxx.xxx" ("x" tarkoittaa numeroa).

DDNS-konfigurointi

Määritä DDNS-asetukset.

Oletusasetus on Käytössä.

IPSec

Määritä laitteen IPSec-toiminnoksi Käytössä tai Ei käytössä.

Oletusasetus on Ei käytössä.

Domain-nimi

Määritä toimialueen nimi.

Oletusasetus on Autom. haku (DHCP).

Painamalla [Määritä] voit syöttää domainnimen, jossa saa olla enintään 63 merkkiä.

WINS-konfigurointi

Määritä WINS-palvelinasetukset.

Oletusasetus on Pois.

Jos valitset [Päällä], anna WINS-palvelimen IPv4-osoite muodossa "xxx.xxx.xxx.xxx" ("x" tarkoittaa numeroa).

Jos Autom. haku (DHCP) on käytössä, määritä tunnus. Tunnuksessa saa olla enintään 31 merkkiä.

Käytettävissä oleva protokolla

Valitse verkossa käytettävä protokolla.

Oletusasetus "IPv4" on Käytössä.

Oletusasetus "IPv6" on Ei käytössä.

Oletusasetus "Netware" on Käytössä.

Oletusasetus "SMB" on Käytössä.

Oletusasetus "Apple Talk" on Käytössä.

NCP-jakeluprotokolla

Valitse NCP-jakelun protokolla.

Oletusasetus on Ensisijainen TCP / IP.

Jos valitset "Vain IPX" tai "Vain TCP / IP", et voi vaihtaa protokollaa, vaikket pystyisi luomaan sillä yhteyttä. Jos "NetWare"-asetus on "Ei käytössä" kohdassa [Käytettävissä oleva protokolla], käytössä on vain TCP/IP.

NW-kehystyyppi

Valitse NetWaren kehystyyppi.

Oletusasetus on Autom. valinta.

SMB-tietokone

Määritä SMB-tietokone.

Tietokoneen nimessä saa olla enintään 15 merkkiä.

"*+,/:;<>=?[\]|. ja välilyönti eivät ole käytettävissä.

Tietokoneen nimi ei saa alkaa kirjaimilla RNP tai rnp.

Käytä aakkosissa isoja kirjaimia.

SMB-työryhmä

Määritä SMB-työryhmä.

Tietokoneen nimessä saa olla enintään 15 merkkiä.

"*+,/:;<>=?[\]|. ja välilyönti eivät ole käytettävissä.

Käytä aakkosissa isoja kirjaimia.

Ethernet-nopeus

Määritä verkon nopeus.

Oletusasetus on Autom. valinta.

Valitse nopeus, joka vastaa verkkoympäristöä. Yleensä kannattaa valita [Autom. valinta].

10 Mbps Half Duplex

10 Mbps Full Duplex

100Mbps Half Duplex

100 Mbps Full Duplex

Automaattinen valinta

10 Mbps Half Duplex

image

image

image

image

image

10 Mbps Full Duplex

image

image

image

image

image

100Mbps Half Duplex

image

image

image

image

image

100 Mbps Full Duplex

image

image

image

image

image

Automaattinen valinta

image

image

image

image

image

LAN-tyyppi

Kun olet asentanut IEEE 802.11a/g -liitäntäyksikön, valitse yhteystapa.

Oletusasetus on Ethernet.

[LAN-tyyppi] tulee näkyviin, kun langaton LAN-liitäntäkortti on asennettu. Jos laitteeseen on kytketty sekä Ethernet että IEEE 802.11a/g (langaton LAN), valitulla liitännällä on etusija.

Ping-komento

Tarkista verkkoyhteys ping-komennolla käyttämällä annettua IPv4-osoitetta.

Jos et onnistu luomaan yhteyttä verkkoon, tarkista seuraava ja yritä ping-komentoa uudelleen.

• Varmista, että "IPv4" on "Käytössä" kohdassa [Käytettävissä oleva protokolla].

• Tarkista, että laite, jolle IPv4-osoite on määritetty, on kytkeytynyt verkkoon.

• On mahdollista, että määritetty laite käyttää samaa IPv4-osoitetta.

Salli SNMPv3-yhteys

Määritä SNMPv3:n salattu yhteys.

Oletusasetus on Salattu / Selkoteksti.

Jos valitset [Vain salattu], sinun on määritettävä laitteelle salaussalasana.

Salli SSL/TLS-yhteys

Määritä SSL/TLS:n salattu yhteys.

Oletusasetus on Salakirj. / Selkoteksti.

Jos valitset [Vain salakirjoitus], sinun on asennettava laitteelle SSL-varmenne.

Isäntänimi

Määritä isäntätietokoneen nimi.

Isäntänimessä saa olla enintään 63 merkkiä.

Laitteen nimi

Määritä laitteen nimi.

Laitteen nimessä saa olla enintään 31 merkkiä.