Asetusohjeet

Tässä jaksossa kerrotaan, kuinka langaton LAN-liitäntäkortti asennetaan.

Määritä langaton LAN seuraavien ohjeiden mukaan:

Langattoman lähiverkon asetus

Huom.

• Valitse [802.11 Ad-hoc] -tila, kun teet liitännän Windows XP -käyttöjärjestelmässä langattomana LAN-asiakkaana käyttämällä Windows XP vakio-ohjainta tai apuohjelmia, tai kun et käytä infrastruktuuriverkkoa.

• Kun [802.11 Ad-hoc] on valittuna Yhteystavassa, valitse kanavaksi [Ad-hoc Channel]. Aseta kanava, joka sopii käyttämääsi langaton LAN-tyyppiin. Katso lisätietoja Ad-hoc Channelin asetuksista kohdasta "Langaton LAN".

• Suojaustapa voi olla joko "WEP" tai "WPA".

• Määritä "WPA" jos kohdassa [Yhteystapa] on valittuna [Perusrakennetila].

• Jos turvaustapa on [WPA], valitse yksi seuraavista: [WPA-PSK], [WPA], [WPA2-PSK] tai [WPA2]. Jos valitset [WPA-PSK] tai [WPA2-PSK], syötä PSK. Jos valitset [WPA] tai [WPA2], edellytetään todentamisasetuksia ja varmenteen asennusasetuksia. Lisätietoja menetelmien asetuksista, katso Verkko-opas.

• Lisätietoja langattoman lähiverkon asetusten määrittämisestä laitteen käyttöpaneelista, katso "Langaton LAN".

• Lisätietoja langattoman lähiverkon asetusten määrittämisestä muuten kuin laitteen käyttöpaneelista, katso "Verkkoasetusten määritys apuohjelmia käyttäen".