Oletusasetusten muuttaminen

Tässä luvussa kerrotaan, kuinka Käyttäjän työkalujen asetuksia muutetaan.

Tärkeää

• Jos pääkäyttäjän todennuksen hallinta on määritetty, ota yhteyttä pääkäyttäjään.

1Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Käyttäjän työkalut/Laskuri-näppäin

2Valitse valikko.

Jos haluat muuttaa järjestelmäasetuksia, paina [Järjestelmäasetukset].

Jos haluat muuttaa kopiointi- tai asiakirjapalvelinasetuksia, paina [Kopiokoneen/Asiakirjapalvelimen asetukset].

Jos haluat muuttaa faksin asetuksia, paina [Faksin asetukset].

Jos haluat muuttaa tulostinasetuksia, paina [Tulostimen asetukset].

Jos haluat muuttaa skanneriasetuksia, paina [Skannerin asetukset].

Jos haluat säätää värien kohdistusta tai sävyerottelua, paina [Huolto].

Jos haluat muuttaa näytön kieltä, paina [English].

Jos haluat tarkistaa puhelinnumeron, josta voit tilata huollon tai tarvikkeita, paina [Kysely].

Jos haluat tarkistaa laskurin, paina [Laskuri].

3Valitse käyttäjän työkalu, jota haluat muuttaa.

4Muuta asetukset näytön ohjeiden mukaan ja paina sen jälkeen [OK].

Huom.

• Jos haluat perua asetuksiin tekemäsi muutokset ja palata päänäyttöön, paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

• Katso lisätietoja järjestelmäasetuksista jaksosta "Järjestelmäasetukset".

• Katso lisätietoja kopiointi- ja asiakirjapalvelinasetuksista kohdasta "Kopiokoneen/Asiakirjapalvelimen asetukset".

• Katso lisätietoja faksin asetuksista kohdasta "Faksin asetukset".

• Katso lisätietoja tulostimen asetuksista kohdasta "Tulostimen asetukset".

• Katso lisätietoja skannerin asetuksista kohdasta "Skannerin asetukset".

• Katso lisätietoja muista asetuksista kuten värien tallennuksesta, aste-erojen säätämisestä, kielen vaihtamisesta, kyselyn tekemisestä ja laskurista kohdasta "Muut käyttäjän työkalut".