Symbolit

Tässä käyttöohjeessa käytetään seuraavia symboleja:

VAROITUS

Viittaa tärkeisiin turvallisuustietoihin.

Ohjeiden laiminlyönti voi johtaa vakavaan henkilövahinkoon tai jopa kuolemaan. Lue nämä ohjeet huolellisesti. Ne löytyvät Tietoja laitteesta -osan jaksosta "Turvallisuustiedot".

TÄRKEÄÄ

Viittaa tärkeisiin turvallisuustietoihin.

Ohjeiden laiminlyönti voi johtaa keskivaikeaan tai lievään henkilövahinkoon tai vaurioittaa laitetta tai omaisuutta. Lue nämä ohjeet huolellisesti. Ne löytyvät Tietoja laitteesta -osan jaksosta "Turvallisuustiedot".

Tärkeää

Viittaa seikkoihin, joihin on kiinnitettävä huomiota laitetta käytettäessä, sekä selityksiin paperitukosten, alkuperäisten vahingoittumisen tai tietojen katoamisen syistä. Lue nämä selostukset huolella.

Huom.

Antaa lisätietoja laitteen toiminnoista sekä käyttäjävirheiden ratkaisuvaihtoehdoista.

Viite

Tämä merkki sijaitsee jaksojen lopussa. Siitä selviää, mistä löydät lisätietoja.

Laitteen näytön näppäimet.

Laitteen käyttöpaneelin näppäimet.