Laitteen käyttöohjeet

Katso lisätietoja sen toiminnon ohjeesta, mitä haluat käyttää.

Tärkeää

• Käyttöohjeet toimitetaan eri tiedostoversioina.

• Käyttöohjeen painetun ja sähköisen version sisältö on sama.

• Adobe Acrobat Reader / Adobe Reader tarvitaan käyttöohjeiden katselemiseen PDF-muodossa.

• Html-käyttöohjeiden lukemiseen tarvitaan Internet-selain.

Tietoja laitteesta

Muista lukea turvallisuustiedot tästä käyttöohjeesta ennen laitteen käyttöä.

Tässä käyttöohjeessa esitellään laitteen toiminnot. Lisäksi siinä kerrotaan käyttöpaneelista, valmisteluista ennen laitteen käyttöä, tekstin syöttämisestä ja mukana toimitettujen CD-ROM-levyjen asentamisesta.

Vianmääritys

Opas yleisten ongelmien ratkaisuun. Lisäksi siinä kerrotaan, miten vaihdetaan paperi, väriainekasetti, niitit ja muita tarvikkeita.

Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa selostetaan kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen toiminnot. Lisäksi tässä käyttöohjeessa kerrotaan siitä, miten alkuperäiset asetetaan.

Faksin käyttöohje

Esitellään faksin toiminnot.

Tulostimen käyttöohje

Esitellään tulostimen toiminnot.

Skannerin käyttöohje

Esitellään skannerin toiminnot.

Verkko-opas

Kertoo laitteen määrittämisestä ja käytöstä verkkoympäristössä sekä mukana toimitetun ohjelmiston käytöstä.

Yleiset asetukset

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan käyttäjän työkalujen asetuksista ja osoitekirjaa koskevista toiminnoista, kuten faksinumeroiden tallennuksesta, sähköpostiosoitteista ja käyttäjäkoodeista. Tästä käyttöohjeesta voit myös lukea ohjeet laitteen kytkemisestä.

Tietoturvaopas

Tämä käyttöohje on tarkoitettu laitteen pääkäyttäjille. Se esittelee turvatoiminnot, joilla pääkäyttäjät voivat suojata laitteen tai sen sisältämät tiedot luvattomalta käytöltä. Paremman turvallisuuden vuoksi suosittelemme, että teet ensin seuraavat asetukset:

• Asenna laitevarmenne.

• Salli SSL (Secure Sockets Layer) -salaus.

• Vaihda pääkäyttäjän käyttäjätunnus ja salasana Web Image Monitorilla.

Lisätietoja, katso Tietoturvaopas.

Katso tästä käyttöohjeesta tehostettujen tietoturvatoimintojen asetukset sekä käyttäjän ja pääkäyttäjän todennuksen asettaminen.

PostScript 3 Täydennysosa

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka PostScript 3 asennetaan ja kuinka sitä käytetään.

UNIX Täydennysosa

"UNIX Täydennysosa" -opas löytyy verkkosivuiltamme tai ota yhteys jälleenmyyjään.

Tämä käyttöohje kattaa kaikki mallit, ja siinä saatetaan kuvata toimintoja ja asetuksia, jotka eivät ole käytettävissä tässä laitteessa.

Lisätietoja

Tämä käyttöohje sisältää yleisiä huomautuksia laitteesta ja lisätietoja käyttöohjeissa mainittujen tuotenimien tavaramerkeistä.

Muut käyttöohjeet

• DeskTopBinder Lite -käyttöohjeet

• DeskTopBinder Lite Asennusohje

• DeskTopBinder Johdanto-opas

• Auto Document Link -opas

Huom.

• Käyttöohjeet ovat laitetyyppikohtaisia.

• Seuraaviin ohjelmistotuotteisiin viitataan yleisillä nimillä:

Tuotenimi

Yleisnimi

DeskTopBinder Lite ja DeskTopBinder Professional*1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Professional*1 ja ScanRouter EX Enterprise*1

ScanRouter-jakeluohjelmisto

*1 Lisävaruste