Siirtäminen

Seuraava osa kuvaa laitteen siirtämistä koskevia varotoimia.

TÄRKEÄÄ

• Ota yhteyttä huoltoon, mikäli laitetta täytyy nostaa (jos esimerkiksi se halutaan sijoittaa toiseen kerrokseen). Älä yritä nostaa laitetta ilman huoltoedustajan apua. Laite vahingoittuu kaatuessaan tai pudotessaan, aiheuttaen näin toimintahäiriötä ja loukkaantumisvaaran käyttäjille. Laitteen tietyt käsittelyalueet on tarkoitettu ainoastaan huoltoteknikoille. Älä koske näihin alueisiin.

TÄRKEÄÄ

• Ennen kuin siirrät laitetta, varmista, että kaikki ulkoiset liitännät on kytketty irti. Varmista erityisesti, että virtajohto on irrotettu pistorasiasta. Vahingoittuneet virtajohdot aiheuttavat tulipalo- ja sähköiskuvaaran.

TÄRKEÄÄ

• Irroita virtajohto seinästä ennen laitteen liikuttamista. Varmista laitetta siirtäessäsi, ettei virtajohto jää laitteen alle, sillä johto voi vaurioitua.

Tärkeää

• Ole varovainen laitetta liikuttaessasi. Noudata seuraavia varotoimia:

• Käännä päävirtakytkin pois päältä.

• Irroita virtajohto seinästä. Kun irroitat virtajohdon seinäpistorasiasta, vedä pistotulpasta (älä johdosta), ettei johto vahingoitu ja aiheuta palo- tai sähköiskuvaaraa.

• Sulje kaikki kannet ja tasot, etukansi ja ohisyöttötaso mukaan lukien.

• Pidä laite suorassa ja kanna sitä varovasti, varmistaen että se ei joudu iskujen kohteeksi eikä kaadu. Karkea käsittely saattaa aiheuttaa toimintahäiriöitä tai vaurioittaa kiintolevyä tai muistia, johtaen näin tallennettujen tiedostojen katoamiseen.

• Älä poista seisontatukea.

• Suojaa laitetta kovilta iskuilta. Iskut saattavat vahingoittaa kiintolevyä ja aiheuttaa tallennettujen tiedostojen häviämisen. Tiedostoista tulisi ottaa varmuuskopiot tietokoneelle.

Huom.

• Lisätietoja virran katkaisemisesta päävirtakytkimellä, katso Tietoja laitteesta.