Rei'ityssilpun poistaminen

Tässä osassa kuvataan, kuinka rei'ityssäiliö tyhjennetään.

Huom.

• Poista rei'ityssilppu viimeistelijän tyypin mukaan. Tarkista tyyppi, jos olet epävarma. Lisätietoja viimeistelijän tyypistä, katso Tietoja laitteesta.

• Rei'itystoimintoa ei voi käyttää, jos “Rei'ityssäiliö on täynnä.”-viesti on näytössä.

• “Rei'ityssäiliö on täynnä.” -viesti pysyy näytöllä, kunnes säiliö tyhjennetään ja asetetaan takaisin paikoilleen.

• Jos valo vielä palaa, laita rei'ityssäiliö paikalleen uudelleen.