Paperitukoksen poistaminen

Tässä osassa kerrotaan, kuinka paperitukokset poistetaan.

Tärkeää

• Laitteen sisäosat saattavat olla kuumia. Odota, että kaksipuoleisyksikkö jäähtyy, ennen kuin poistat siinä olevan paperitukoksen.

• Kosketa ainoastaan ohjeessa osoitettuja alueita paperitukoksia poistaessasi.

• Älä poista lämpöyksikköä. Lämpöyksikön poistaminen saattaa johtaa tulostuslaadun heikkenemiseen.

Huom.

• Viimeistelijän tai etuluukun sisäpuolella on tarra, jossa kerrotaan kuinka paperitukos poistetaan.

• Jos näytön oikeassa reunassa näkyy tukoksen poisto-ohje, noudata sitä.

• Paperitukos voidaan myös poistaa noudattamalla [Järjestelmän tila]-kohdan ohjeita.