Faksien ja skannattujen tiedostojen lähettäminen väriaineen ollessa loppu

Näytölle syttyy merkkivalo väriaineen loputtua laitteesta. Huomaa, että voit edelleen lähettää fakseja tai skannattuja asiakirjoja, vaikka väriaine loppuisi.

Tärkeää

• Yhteyttä ei voida muodostaa, kun väriaineen loppumisen jälkeen on suoritettu yli 200 viestintätapahtumaa, joita ei ole merkitty automaattisesti tulostettuun raporttin.

1Varmista, että laite on faksi- tai skanneritilassa.

2Paina [Poistu] ja suorita lähetys.

Virheilmoitus katoaa.

Huom.

• Lähetettyjen tiedostojen raporttiin ei merkitä muistilähetyksellä lähetettyjä tiedostoja.

• Jos faksi- tai skannerinäyttö ei tule näkyviin vaiheessa 1, paina [Faksi]- tai [Skanneri]-näppäintä